bentehalseth-lowres

Slik sparte hun både kostnader og bekymringer

Selvstendig næringsdrivende Bente Halseth har i flere år gått rundt med en lidelse i foten som heter Halgus Valgus. Dette er en utvekst som er veldig typisk for mange damer, og Bente var en av dem.

– Tilslutt ble denne så vond at jeg måtte gjøre noe med den. Det ble vanskelig å utføre jobben min og jeg fungerte ikke normalt i hverdagen, sier Bente.

Eneste løsning var en operasjon

Hun gikk da til fastlegen sin, og konklusjonen ble til slutt at hun trengte en operasjon for å kunne fortsette å stå i butikken sin.

– Jeg fikk vite at det var veldig lang ventetid på slike operasjoner offentlig, og at jeg kunne risikere å vente opp til et helt år.

Bente har idag tre ansatte i butikken, men ville da bli nødt til å leie inn arbeidskraft for å erstatte seg selv mens hun ventet på operasjon.

For flere år tilbake bestemte familien til Bente seg for å skaffe seg helseforsikring. Valget var da enkelt siden de ble anbefalt Vertikal Helse av gode og nære venner.

Når det ble klart at hun måtte stå på venteliste i mange måneder for å få operasjonen kontaktet Bente Vertikal Helse med en gang for å høre hvordan de eventuelt kunne hjelpe henne videre i prosessen. De satte raskt igang, og fikk henne inn til operasjon innen få dager. Kort tid etter var hun tilbake på jobb igjen.

Sparte mer enn bare penger

– Jeg har med denne helseforsikringen unngått å måtte vente lenge på operasjon, og dermed sluppet å gå sykemeldt før operasjonen. Dette har sørget for at jeg slapp å leie inn ekstra arbeidskraft for at butikken skulle gå rundt, sier Bente.

Videre nevner hun at det er ikke bare i arbeidslivet forsikringen har spart henne for mye.

– Når jeg kom inn så raskt som jeg gjorde har jeg spart meg for et hav av bekymringer i forkant av operasjonen, og det er jeg veldig glad for.

Etter operasjonen var det behov for videre oppfølging for at foten skulle fungere normalt igjen. Dette var Bente litt spent på i forkant, men behandlingen har vært over all forventning.

– Det har vært en utrolig god oppfølging i etterkant med både lege- og spesialistbehandling gjennom Vertikal Helse, er veldig fornøyd med hele prosessen.

– Jeg har allerede anbefalt Vertikal Helse til mange venner og bekjente, og vil uten tvil fortsette å gjøre det. Er veldig fornøyd med hvor rask og smertefri hele prosessen har vært, Vertikal Helse holder det de lover, fortsetter Bente.

Gjennom Minhelseassistanse.no får du og dine ansatte privat helseforsikring  som garanterer spesialistbehandling innen 10 dager samt operasjon/behandling innen 20 dager. Det er ingen krav til livsstil eller helseattest. Barn kan inkluderes i foreldrenes helseforsikring.

Minhelseassistanse.no har markedets laveste priser på privat helseforsikring.